Is de voorstelling die je wilt zien uitverkocht? We willen je graag toch de kans geven om erbij te zijn als er extra tickets beschikbaar komen. Schrijf je nu hier in op onze wachtlijst, we laten je meteen weten als er nieuwe kaarten beschikbaar zijn.

Comedy @ The Poos

de Poos
Servaasplein 15, 3590 Diepenbeek
18 vrije plaatsen
10/05/2024
cultuur 9
Vanaf 20:15 tot 21:30
Onze Comedy Café’s zijn intussen een gekend concept. Tijd om het podium voor stand-up in Diepenbeek nog wat meer te verbreden. Met dit kleine broertje van de Comedy Café’s willen we een plek creëren waar beginnende comedians aan hun carrière kunnen sleutelen, peuteren, verfijnen en schaven. Misschien zie je het eerstvolgende toptalent wel voor het eerst in Diepenbeek optreden!

Deze eerste avond wordt aan elkaar gebabbeld door niemand minder als onze eigenste Yannick Noben. Hij speelt als Master of Ceremonies een thuismatch en laat een aantal andere toffe comedians op jullie los.

Zo presenteren we jullie o.a. Ariane Van Hasselt. Deze goedlachse, muzikale, duizendpoot bestormde het afgelopen decennium al heel wat podia. In 2017 was ze finalist in het humoristische Eén-programma Voor de Leeuwen en nog niet zo lang geleden verzorgde ze het voorprogramma van Alex Agnew.

Warre Verlinden is zonder twijfel de jongste die je deze avond op het podium zal aantreffen. Met zijn 19 jaar is hij een heerlijk ontwapende podiumcharmeur. Samen met zijn ukelele en gitaar brengt hij een toffe mix waarbij hij zijn eigen interpretatie geeft aan cabaret en stand up.



Prijslijst

  • Algemeen:
    • Standaardprijs: €14,00

Reservatie data

  1. 05/12/2023 17:00 tot 10/05/2024 23:00 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top