Is de voorstelling die je wilt zien uitverkocht? We willen je graag toch de kans geven om erbij te zijn als er extra tickets beschikbaar komen. Schrijf je nu hier in op onze wachtlijst, we laten je meteen weten als er nieuwe kaarten beschikbaar zijn.
Schrijf je in voor zomerkampen en heb je voor- en of na-opvang nodig? Geef het dan nu al of uiterlijk tegen 17 juni door aan BKO 't Ankertje via het.ankertje@diepenbeek.be.
Voor de Grabbelpas is er een samenwerking in week 2 (8-12 juli) en week 3 (15-19 juli), voor de sportkampen in de week van het circuskamp (5-9 augustus).
De inschrijvingen voor de Grabbelpas en sportkampen voor de zomervakantie 2024 starten op dinsdag 7 mei om 19u. Er kan enkel online ingeschreven worden.

Controleer op voorhand of je gegevens correct zijn en of je kind(eren) correct in je account staan. Zo doorloop je snel het hele inschrijvingsproces.
Het is niet mogelijk om ter plaatse aan het vrijetijdsloket, telefonisch of via mail in te schrijven.
Je kan maar voor maximaal 2 kampjes per kind inschrijven om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om deel te nemen. Vanaf 14 mei om 9 uur kan er onbeperkt ingeschreven worden.
Is het kampje volzet? Schrijf je kind zeker in op de wachtlijst.

404

De opgevraagde activiteit: Gaiazoo is niet langer beschikbaar.
back to top