Is de voorstelling die je wilt zien uitverkocht? We willen je graag toch de kans geven om erbij te zijn als er extra tickets beschikbaar komen. Schrijf je nu hier in op onze wachtlijst, we laten je meteen weten als er nieuwe kaarten beschikbaar zijn.

Uitstap naar Thorn

< 1974
De Zigeuner
0 vrije plaatsen
Hele dag
senioren 10
Gaat door op:
30/05/2024
Van 08:30 tot 18:00
Prijs: € 55.00
Dit voorjaar gaan we op uitstap naar het betoverende Thorn, ook wel bekend als het "Witte Stadje". Laat je verrassen door de prachtige straatjes, historische gebouwen, en de rijke geschiedenis van deze schilderachtige plaats.
Na deze ontdekkingstocht rijden we verder naar het gezellige Roermond, waar we gezamenlijk aan tafel gaan voor een heerlijke lunch. Maar de dag is nog niet ten einde, want voordat we huiswaarts keren, brengen we een bezoek aan het Cuypersmuseum. Dit museum is gewijd aan het werk van de invloedrijke Nederlandse architect Pierre Cuypers (1827-1921), bekend van iconische gebouwen zoals het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam.
Om deze goed gevulde dag perfect af te sluiten, genieten we samen van een tas koffie en proeven we een heerlijk Christoffeltje, een traditioneel Limburgs gebak.

8.30u Vertrek aan de Zigeuner
Koffiepauze in Thorn
Geleid bezoek aan de stad Thorn
Busrit naar Roermond
Lunch – 3-gangen-menu
Bezoek aan het Cypersmuseum
Vrij bezoek aan Roermond
Koffie met Limburgs gebak
18u. Terugreis naar Diepenbeek

Inschrijvingsdata
  1. 22/02/2024 09:00 tot 27/05/2024 09:00 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top