Is de voorstelling die je wilt zien uitverkocht? We willen je graag toch de kans geven om erbij te zijn als er extra tickets beschikbaar komen. Schrijf je nu hier in op onze wachtlijst, we laten je meteen weten als er nieuwe kaarten beschikbaar zijn.

Androidcafé

< 1974
't Fonteintje
Stationsstraat 7, 3590 Diepenbeek
20 vrije plaatsen
Avond
50+ computer 15
Gaat door op:
11/06/2024
Van 18:30 tot 21:30
Prijs: € 2.50
Digitaal je weg vinden is een uitdaging, letterlijk en figuurlijk. Daarom organiseren we in ’t Fonteintje op verschillende momenten een digicafé. Dit is een gezellig ontmoetingsmoment waar je samen met de vrijwilligers op zoek gaat naar antwoorden op jouw digitale vragen.

Alle digicafés zijn opgebouwd op dezelfde manier, voor de pauze licht de lesgever één app toe en geeft uitleg over de updates en andere nieuwtjes. Na de pauze is er tijd om onderling ervaringen uit te wisselen of om specifieke vragen te stellen aan de lesgevers.

De digicafés zijn opgesplitst per besturingssysteem. Heb je een vraag over je smartphone of tablet? Loop dan even langs bij het Apple- of Android-café, afhankelijk van het besturingssysteem van jouw toestel.

Loop je vast met Windows op je computer of laptop? Dan ben je welkom tijdens ons Windows-café. Elke eerste donderdag van de maand is dit voor de gevorderde computergebruikers. Elke tweede donderdag van de maand richten we ons specifiek op de beginnende computergebruikers of mensen die een cursus volgen of gevolgd hebben en die nog wat vragen hebben.

Je kunt je probleem vooraf doorgeven via één van onze mailadressen of kom gewoon even langs tijdens één van onze digicafés.
• helpdesk_windows@fonteintje-diepenbeek.be
• helpdesk_android@fonteintje-diepenbeek.be
• helpdesk_apple@fonteintje-diepenbeek.be

Inschrijvingsdata
  1. 02/01/2024 09:00 tot 07/06/2024 12:30 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top